Verzenddetails/Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Algemeen

Alle bestellingen worden binnen de 2 werkdagen verstuurd indien het product voorradig is, indien niet zal de klant op de hoogte gebracht worden dat het product niet voorradig is.

Alle orders worden door ons verstuurd met DPD, UPS of DHL Express, hierbij hanteert men een levertermijn van 1-2 werkdagen.

Overzicht

Ons terugbetaal- en retourneringsbeleid geld gedurende 7 dagen. Wanneer de 7 dagen verstreken zijn, kunnen we u helaas geen volledige terugbetaling of ruil van u product aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retour, moet het product in ongebruikte staat zijn en in dezelfde conditie als wanneer door de koper ontvangen. Bijkomend moet het ook geretourneerd worden in de originele verpakking.

Om een retour te vervolledigen, hebben we nood aan een factuur of bewijs van aankoop.

Zend alstublieft uw aankoop niet terug naar de leverancier.

Er zijn bepaalde situaties waarbij enkel sprake is van een gedeeltelijke terugbetaling:

  • Elk product die wordt geretourneerd meer dan 7 dagen na ontvangst van de levering.
  • Elk product die niet wordt geretourneerd in zijn originele conditie, beschadigd is, of onderdelen ontbreekt niet te wijten aan een fout door ons.

Terugbetalingen

Als de retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als u bent goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Terugbetalingen (indien van toepassing)

Er zijn 15% herbevoorradingskosten op alle geretourneerde onderdelen of geannuleerde bestellingen. Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Late of ontbrekende terugbetalingen

Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.

Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel wordt bijgeschreven.

Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.

Als je dit allemaal hebt gedaan en je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via info@svrautosport.com

Kortingsartikelen

Alleen regulier geprijsde artikelen kunnen worden gerestitueerd. Sale artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Ruilen

We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op info@svrautosport.com en stuur je artikel naar: Minervastraat 4, 8870 IZEGEM.

Verzending retours

Om uw product te retourneren, moet u uw product opsturen naar: Minervastraat 4, 8870 IZEGEM

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het duurt voordat je omgeruilde product bij je is, variëren.

Als je duurdere artikelen retourneert, kun je overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op via info@infosvrautosport.com voor vragen over terugbetalingen en retours.

Winkelwagen