fbpx

Diensten

dyno tuning

onderhoud

Heeft uw wagen service melding, of moet je binnenkort naar de keuring?
Geen enkel probleem! U kan ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw wagen. Dit voor een periodieke oliewissel, vervangen remblokken, maar ook grote herstellingen zoals vervangen van een koppeling of motorische werkzaamheden zijn geen probleem.
Alle herstellingen worden uitgevoerd in onze eigen werkplaats en er wordt steeds gebruik gemaakt van onderdelen van originele kwaliteit. Ook voor fabrieksgarantie hoeft u zich geen zorgen te maken want wij gebruiken uitsluitend door producent goedgekeurde onderdelen.

corner balance / uitlijning

Corner balance

Wanneer uw wagen uit de fabriek komt, kiest de constructeur ervoor om da afstelling van het onderstel zo conservatief mogelijk te maken, zodat iedereen er comfortabel kan mee rijden. Dit wil dus ook zeggen dat uw wagen niet optimaal is afgesteld voor sportief rijgedrag of circuitgebruik. Hiervoor voorzien wij de mogelijkheid om of onderstel af te stellen specifiek met uw gebruik in het achterhoofd. Dit komt de grip, maar ook het gedrag van de wagen ten goede. Wanneer uw wagen voorzien is van in hoogte regelbare ophanging, kunnen we deze service verder uitbreiden met een corner balance!

Winkelwagen